Copyright 2017 Jesper Witte

 

Jesper Witte är verksam som frilansfotograf i Göteborg och medlem i studio Atelier 51 i Majorna. Han är även en av aktörerna som driver fotogalleriet Galleri Elf i Linné.


I backspegeln är min krokiga väg till fotografi en spikrak motorväg där varje fil kompletterar de andra. Från möbleformgivare och finsnickare till web- och grafisk designer till utbildad fotograf. På vägen har jag dessutom varit med och startat R.O.O.M i Göteborg.

Velouria
2009 grundade jag webbyrån Velouria och växlade över till digital kommunikation och design. Velouria hjälper till med design av grafiskt material och webbplatser. Se mer på www.velouria.se.

Galleri Elf
Sedan 2015 driver jag även Galleri Elf, ett galleri för fotokonst i Göteborg, tillsammans med Dan Isaac Wallin och Johan Jarneving. Se mer på www.gallerielf.se.

Fotouppdrag
Företagsporträtt till hemsidor, trycksaker eller pressbilder. Jag kommer gärna ut till er. Jag hjälper er även med representativa reportage, verksamhetfotografier och produktbilder.

Egna fotografiprojekt
Dokumentera ett uttryck eller en upplevelse eller iscensätta en idé. Jag har en avslappnad och fotostrategi, och älskar att fånga ett ögonblick och jag använder allt som oftast det naturliga ljuset.